Hieronder verzamelen wij handige tips en weetjes.
Van Fahrenheit naar Celsius? Klik hier.
Hoe zit het ook al weer met kerntemperaturen? Klik hier.
Hoeveel inhoud heeft 1/4 cup of een eetlepel? Klik hier.
Voedsel etc drogen of dehydraten? Klik hier.
Hoe lang en op welke temperatuur in de Airfryer? Klik hier.
Pressurecooker tips en tabel met tijd en temperatuur? Klik hier.
Slowcooker tips en omreken tabel? Klik hier.
Tips voor de Monsieur Cuisine? Klik hier.
Kaas maken? Jan Mellendijk heeft het proces van het maken van een komijnekaas en camembert hier stap voor stap beschreven.
Cannelloni makkelijk vullen of pasta maken? Annemie laat het hier zien.
Altijd lekker om honing in de thee of dressing te doen, maar je kunt er nog veel meer mee. Lees hier de 50 (smakelijke) tips van Imkerij de Drakenbijen.
Bijzondere feestdagen: de geschiedenis ervan en wat er dan op tafel komt is hier te vinden.
Andere tips & weetjes zijn hier verzameld.